Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Mansory sredio Mercedesovog zavodnika, nije ispao najbolje Reviewed by Momizat on . Uprkos poplavi noviteta, mnogi su se zadržali na izložbenom prostoru Mansoryja. Neki su mislili da su u raju, a neki jer im je pozlilo. Nema sumnje, Mansory već Uprkos poplavi noviteta, mnogi su se zadržali na izložbenom prostoru Mansoryja. Neki su mislili da su u raju, a neki jer im je pozlilo. Nema sumnje, Mansory već Rating: 0

Mansory sredio Mercedesovog zavodnika, nije ispao najbolje

Advertisement

Uprkos poplavi noviteta, mnogi su se zadržali na izložbenom prostoru Mansoryja. Neki su mislili da su u raju, a neki jer im je pozlilo.

mansory

Nema sumnje, Mansory već godinama fura svoj stil koji očito dobro prolazi. Klijenata ne nedostaje, kao ni mašte s kojom sređuju najtraženije automobile današnjice. I ništa im nije sveto – pod nož su spremni odvesti Rolls-Royce Cullinan, ali i Bugatti Chiron. Upravo su te prerade i prikazane premijerno na Ženevskom salonu, no sve je najviše ipak zaintrigirao Mercedes-AMG S63 Cabriolet.

I ne, ekran vam nije u kvaru. Boja vanjštine i interijera je doista takva. A pride dolazi i jaje za prinovu u obitelji. Harry Metcalfe se sablaznio kad je vidio ovu preradu ne mogavši se načuditi da bi netko ovo napravio od Mercedesa, a još više da bi to netko kupio.

Zove se Apertus Edition, a mehanika se navodno nije dirala. Stigao je 4.0 V8 twin-turbo sa 612 KS i 900 Nm. 100 km/h uhvati za 3,5 sekundi, a vozi do 300 km/h. Barem nešto.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: