Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Nevjerovatno komičan oglas: Ovako se u Hrvatskoj prodaje Volkswagen Golf IV R32 Reviewed by Momizat on . Jedan vlasnik automobila ozbiljno je shvatio prodaju svog Volkswagen Golfa IV R32 4-Motion. Kako je ponosni vlasnik sastavio oglas vezan za njegov Golf možete p Jedan vlasnik automobila ozbiljno je shvatio prodaju svog Volkswagen Golfa IV R32 4-Motion. Kako je ponosni vlasnik sastavio oglas vezan za njegov Golf možete p Rating: 0

Nevjerovatno komičan oglas: Ovako se u Hrvatskoj prodaje Volkswagen Golf IV R32

Advertisement

Jedan vlasnik automobila ozbiljno je shvatio prodaju svog Volkswagen Golfa IV R32 4-Motion. Kako je ponosni vlasnik sastavio oglas vezan za njegov Golf možete provjeriti u nastavku članka i to bez ikakve cenzure i uljepšavanja.

volkswagen-golf-4

Oglas preuzet sa jednog od hrvatskih Internet oglasnika:

“Prodaje se jedan od rijetkih i zadnjih modela Golf IV u HR.

Radi se o atmosfercu radnog obujma 3 zarez 200 cm3, 241ks, kako bio rekli: sirove snage, dakle NO turbo! S pogonom na sva četri kotaća (Haldex sklopka)
4 motion je jedan fini pogon za izvlačenje iz snjega i pruža finu sigurnost po ledu i kiši… Prednost ovog pogona je u tome što ‘misli’ umjesto vozača.

Po perfomansama i karakteristikama cijelokupnog auta IV-ke R32 mogu se posramiti mnogo jaći i skuplji auti. Netko će reći: svaki cigo svoga konja hvali,ali bez pretjerivanja ovaj Golf pojede bilo kojeg Bmw-a M3, Type R-a ili Jugića s Fiatovim motorom s dva turba u svakom trenutku.

Na prvi pogled je i najmanje zanimljiv, međutim već na “drugi pogled”, dojam se ubrzo mijenja i jasno se daje do znanja da nije riječ o igrački. Unutrašnjost i kokpit “sjeda” na prvu.

Na prvi dojam svatko će pomisliti da se radi o najnormalnijoj IV-ci kojih danas ima na cesti ko drek vitamina,ali velika zabluda! Sami zvuk motora odaje da se ne radi o običnom Golfu! Zvuk je za poželiti samo takav : reski, moćni zvuk motora. Dok se vozite po kvartu svatko pomisli da ide Ferrari nema tko se za vama neće okrenuti! Jednom riječju krv se ledi u žilama,a u vožnji vas prolaze trnci po cijelom tijelu… oni koji su imali prilike voziti takav auto znaju o čemu pričam i složit će se da je vožnja u njemu bolja od sexsa!

Izgledom miran a u vožnji jako agresivan, zahvaljujuči odličnom VW ovjesu takozvanim „ČMAR ovjesom“ drži cestu ko hemeoridi guzicu. Leži na cesti kao prilijepljen i za izbaciti ga iz takta potrebno je pretjerati u zaista prevelikoj mjeri.

Vožnja ovim automobilom predstavlja izuzetan užitak. Iako vam zakon u Hrvatskoj to zabranjuje Golfa ovim motorom možete “potjerati” do ukupno 268km/h!

S autom je apsolutno sve u redu što se tiče mehanike tako i limarije (po želji i trošku kupca dozvoljava se pregled samo u ovlaštenom VW servisu ). Žena ga nije nikada vozila. Nikada se u autu nije jelo ni pilo,niti su se ikada puštale cajke. Nije razjahan niti raskliman bez ikakvih cvrčka,cviljenja i čudnih zvukova u vožnji, kompaktan 100%!

Koristi se vrhunska kozmetika za održavanje kože,i posebni šampon pH neutralan, nježne sapunice izvedene iz kukuruza i kokosa zajedno s ekstraktima noćurka i cedrovine -BB natura vera – John Masters Organics.

NAPOMENA: molim da mi se ne javljaju oni koji ne kuže o kakvom je autu riječ i da me ne smaraju s nebitnim pitanjima poput: koliko auto troši? itd… auto je 100% tvornički orginal i nikada nije imao karambol i bez ikakvih je đinđi i minđi na sebi.

Ne zanimaju me nikakve zamjene za Alfe i slično. Vozači Koreanskih i Talijanskih vozila – NEBITNI SU! Pa lijepo molim da mi se takvi ne javljaju.

E da, skoro sam zaboravio ako se nađe ozbiljan kupac molim ga da ne dolazi s prijateljima,kumovima itd… koji se kuže u aute.

Ne dolazite u zamazanim mandurama, prljavim cipelama, masnim rukama ili kožnom jaknom s milion zakovica i takvi mi sjedate u auto,(jer ne želim da mi se sicevi pretvore u noćnu moru) Samo ozbiljni kupci .

Molim da se zove u normalno vrijeme između 9h-22h (napomena u 20h sigurno se neću javiti jer gledam sreiju: EZEL i ne želim propustiti kada Kenan prizna Ejšan da je voli.

Uz silne epitete i adute R32 ipak ima jednu manu, vrlo bolnu u uvjetima u kojima se nalazi devastirano hrvatsko gospodarstvo – cijenu. Od nekadašnje kovanice “narodnog automobila” u Volkswagenu je ostalo tek ime, a modeli ovog proizvođača odavno nisu namijenjeni najširim masama.

Zato mi nemojte uletavati s izlizanom forom: u zemlji je Recesija …pa da vam ga dam po cijeni SDI-a, ispod navedene cijene ne ide ni jedan euro dolje!“

Komentari korisnika: