Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kako Amerikanac prodaje ponos Jugoslavije – Najsmješniji oglas za Jugo Reviewed by Momizat on . "Prodajem gomilu đubreta pod nazivom “Jugo”. Dizajnirao ga je retardirani inženjer, a sklopila grupa pijanih radnika." Ovako glasi početak oglasa za prodaju "Ju "Prodajem gomilu đubreta pod nazivom “Jugo”. Dizajnirao ga je retardirani inženjer, a sklopila grupa pijanih radnika." Ovako glasi početak oglasa za prodaju "Ju Rating: 0

Kako Amerikanac prodaje ponos Jugoslavije – Najsmješniji oglas za Jugo

Advertisement

“Prodajem gomilu đubreta pod nazivom “Jugo”. Dizajnirao ga je retardirani inženjer, a sklopila grupa pijanih radnika.” Ovako glasi početak oglasa za prodaju “Juga” na poznatom američkom sajtu “Craigslist”, namjenjenom malim oglasima.

zastava-jugo-07

Nastavlja se: “Njegove performanse i upravljanje odgovaraju karakteristikama kolica za samoposlugu od 99 centi. Možete da računate da će se motor upaliti svako jutro isto kao što možete da se oslonite na Bernija Medofa” (koji je prevario na hiljade Amerikanaca i oštetio ih za ukupno 65 milijardi dolara.)

Nepoznati oglašivač kaže da je vrijednost “Juga” “trajna kao i vrijednost kuća u predgrađima Alabame”

“Konzerva “koka-kole” je izdržljivija od ovog automobila. Prešao 38.000 milja. Jedan vlasnik, sva originalna dokumenta, prvi put registrovan 1988, regulisani vlasnički odnosi u Kaliforniji, bez saobraćajnih nezgoda.”

Reklamu završava ovako: “Najgori automobil koji biste mogli da posjedujete. Ne očekujte da će se kupci otimati za njega. Donesite 2.200 dolara (ili najviše što možete da ponudite) i nabavite parče…. istorije”.

Komentari korisnika: