Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Jurio BMW-om po Autobanu pa greškom umjesto u petu ubacio u treću brzinu Reviewed by Momizat on . Ovaj vlasnik BMW-a M2 Competition još će dugo pamtiti svoj pokušaj obaranja brzinskog rekorda na neograničenom dijelu Autobahna. Naravno, vozač i suvozač odluči Ovaj vlasnik BMW-a M2 Competition još će dugo pamtiti svoj pokušaj obaranja brzinskog rekorda na neograničenom dijelu Autobahna. Naravno, vozač i suvozač odluči Rating: 0

Jurio BMW-om po Autobanu pa greškom umjesto u petu ubacio u treću brzinu

Advertisement

Ovaj vlasnik BMW-a M2 Competition još će dugo pamtiti svoj pokušaj obaranja brzinskog rekorda na neograničenom dijelu Autobahna.

Naravno, vozač i suvozač odlučili su zabilježiti jurnjavu kamerom, no cijela priča završila je prije nego što su se nadali.

Vozač je naime, umjesto u petu brzinu, prebacio u treću, a motor se zavrtio do 9.400 okretaja. Uvidjevši svoju grešku, vozač usporava i ubacuje u prazan hod (ler), a suvozač provjerava je li sve u redu, prenosi Jutarnji list.

Iako se nadao da posljedica neće biti, ubrzo se na zaslonu pojavilo upozorenje „Drivetrain malfunction”. Video se proširio društvenim mrežama, a vozač je objavio kako je na kraju morao zamijeniti cijeli 3,0-litreni twin-turbo motor!

Pritom je nadodao kako ovdje nije bilo riječ o serijskoj izvedbi, već o verziji s 585 KS.

U svakom slučaju, skupo šaltanje…Pogledajte video:

Komentari korisnika: