Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Da li je moguće uljepšati Fiat Multiplu? (VIDEO) Reviewed by Momizat on . S pravom ili ne, tek FIAT Multipla je za mnoge ljubitelje automobila estetski "trn u oku". Kada je reč o dizajnu automobila često čujemo izreku da je "lepota u S pravom ili ne, tek FIAT Multipla je za mnoge ljubitelje automobila estetski "trn u oku". Kada je reč o dizajnu automobila često čujemo izreku da je "lepota u Rating: 0

Da li je moguće uljepšati Fiat Multiplu? (VIDEO)

Advertisement

S pravom ili ne, tek FIAT Multipla je za mnoge ljubitelje automobila estetski “trn u oku”.

Kada je reč o dizajnu automobila često čujemo izreku da je “lepota u oku posmatrača”. Ali, kada veliki broj posmatrača zaključi da im se neki model baš nikako ne dopada, da li možemo taj auto da proglasimo ružnim?

Multipla spada u red takvih vozila, mada mnogi ne osporavaju da je reč o izuzetno praktičnom i multifunkcionalnom vozilu – što mogu da potvrde i beogradski taksisti. Ovaj neobični FIAT u startu je konstruktivno osmišljen tako da nema previše prostora da se njegov dizajn bitno unapredi.

Ipak, ne slažu se svi da Multipli nema pomoći. Jedan od njih je “jutjuber” TheSketchMonkey koji je sebi dao zadatak da redizajnira ovaj automobil tako da izgleda modernije i privlačnije.

Izvor: B92.net

Komentari korisnika: