Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Vozači BMW-a se najgore ponašaju za volanom Reviewed by Momizat on . Britanski automobilski sajt, Car Throttle, sproveo je pomalo neobično istraživaje, sa još neobičnijim ciljem da utvrdi ko su najveće vucibitane za volanom, odno Britanski automobilski sajt, Car Throttle, sproveo je pomalo neobično istraživaje, sa još neobičnijim ciljem da utvrdi ko su najveće vucibitane za volanom, odno Rating: 0

Vozači BMW-a se najgore ponašaju za volanom

Advertisement

Britanski automobilski sajt, Car Throttle, sproveo je pomalo neobično istraživaje, sa još neobičnijim ciljem da utvrdi ko su najveće vucibitane za volanom, odnosno da ispitaju koji brend budi ono najgore u vozačima.

Od 7500 ispitanika, čak 41 odsto njih je izjavilo da su, citiramo, “vozači BMW-a najveći kreteni za volanom”.

Kao inspiracija za ovo istraživanje, poslužilo je jedno drugo, sprovedeno u Sjedinjenim Državama, koje je pokazalo da vozači BMW-a najređe staju na pešačkom prelazu.

Na drugom mestu, sa rezultatom do 13 odsto, našli su se vozači Audija, dok je treće mesto, iznenađujuće, pripalo vozačima Honde, za koje je glasalo 10 odsto. Na četvrtom mestu se našao Mercedes, sa 6 odsto.

Sa druge strane, vozači Mitsubishija su očigledno ostavili dobar utisak, jer je od pomenutih 7500, samo 37 glasalo za japanski brend. Na dnu liste su se našli i Volvo, Nissan, Jeep i Mazda, koji su dobili po 1 odsto glasova.

Pogledajte listu najgorih vozača :

Voditelj emisije Top Gear, Džeremi Klarkson, vozače Peugeota često naziva “najsporijim” i “najsmotanijim” na drumu, francuski brend je takođe dobio 1 odsto glasova.

Kako je vaše mišljenje o rezultatima? Ko su, po vama, najveći “kreteni” za volanom?

Komentari korisnika: