Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

2013 Laraki Epitome Concept Reviewed by Momizat on . Upoznajte Laraki Epitome, zasnovan na šasiji C6 Chevrolet Korvete, ali sa unikatnom spoljašnjošću i enterijerom, kao i sa agregatom koji može da donese čak do 1 Upoznajte Laraki Epitome, zasnovan na šasiji C6 Chevrolet Korvete, ali sa unikatnom spoljašnjošću i enterijerom, kao i sa agregatom koji može da donese čak do 1 Rating: 0

2013 Laraki Epitome Concept

Advertisement

Upoznajte Laraki Epitome, zasnovan na šasiji C6 Chevrolet Korvete, ali sa unikatnom spoljašnjošću i enterijerom, kao i sa agregatom koji može da donese čak do 1750 KS.

Riječ je o General Motorsovom 7,0-litarskom V8 motoru, u kombinaciji sa dva turbo kompresora, koji na regularnom gorivu može da proizvede 1200 “konja”. Međutim, instaliran je još jedan rezervoar, namenjen gorivu sa 110 oktana, dok zahvaljujući posebnim modifikacijama, motor može da radi na mješavini oba goriva, donoseći pomenutih 1750 KS.

Imajući u vidu da je Epitome težak svega 1270 kilograma, pre svega zbog upotrebe ugljeničnih vlakana u njegovoj izradi, biće izuzetno zanimljiv za vožnju.Naravno, takvo uživanje ne dolazi bez odgovarajuće cijene, koja iznosi 2,1 milion evra.

Komentari korisnika: