Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Mitsubishi Triton Absolute concept Reviewed by Momizat on . Mitsubishi na 2019 Bangkok Motor Showu predstavlja i novi koncept Absolute na bazi pick-up modela Triton (u Evropi kao L200), s tim što se već najavljuje da je Mitsubishi na 2019 Bangkok Motor Showu predstavlja i novi koncept Absolute na bazi pick-up modela Triton (u Evropi kao L200), s tim što se već najavljuje da je Rating: 0

Mitsubishi Triton Absolute concept

Advertisement

Mitsubishi na 2019 Bangkok Motor Showu predstavlja i novi koncept Absolute na bazi pick-up modela Triton (u Evropi kao L200), s tim što se već najavljuje da je moguća i njegova serijska verzija.

mitsubishi-triton-absolute 1

Tačnije, Triton Absolute concept će biti promovisan u narednih 12 meseci na različitim događajima pa ako reakcije budu pozitivne vozilo će se naći i u serijskoj proizvodnji.

mitsubishi-triton-absolute 11

Do tada, Triton Absolute concept privlači pažnju crnim eksterijerom, crnim točkovima, Falken Wildpeak off-road gumama, širim tragom točkova, 50 mm višim klirensom, aero body paketom, zaštitnim elementima, crnom maskom, dodatnim LED svetlima na krovu, kao i tvrdim poklopcem prtljažnog prostora.

mitsubishi-triton-absolute 111

Vozilo se odlikuje i unapređenim upravljanjem, dok se u kratkoj vesti ne navode podaci o motoru koji se nalazi pod haubom.

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: