Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

2018 Subaru Levorg Reviewed by Momizat on . Subaru je obnovljenu verziju Levorga u Japanu prikazao još pre nekoliko meseci, a sada je takav doterani model stigao i na evropsko tržište. Kao što se i očekiv Subaru je obnovljenu verziju Levorga u Japanu prikazao još pre nekoliko meseci, a sada je takav doterani model stigao i na evropsko tržište. Kao što se i očekiv Rating: 0

2018 Subaru Levorg

Advertisement

Subaru je obnovljenu verziju Levorga u Japanu prikazao još pre nekoliko meseci, a sada je takav doterani model stigao i na evropsko tržište.

Subaru Levorg (1)

Kao što se i očekivalo, promene u odnosu na dosadašnju verziju predstavljenu 2013. godine i nisu velike.

Esteske novine se tiču doterane prednje maske, LED svetala, svetala za maglu i branika sa hromiranom lajsnom, a treba pomenuti i novi dizajn alu točkova kao i širu paletu raspoloživih boja.

Subaru Levorg (2)

Za unutrašnjosi su predviđene izmene na centralnoj konzoli, veći multifunkcionalni displej (sada 5.9-inčni umesto ranijih 4.3 inča), kao i naslon zadnjih sedišta podeljen u odnosu 40:20:40.

Subaru Levorg (3)

Takođe, Subaru navodi i da Levorg odlikuju i poboljšano upravljanje i bolja zvučna izolacija, dok je 1,6 litarski motor sa 125 kW/170KS sada uparen sa sedmostepenim automatikom.

Cene se nisu menjale, pa Levorg u Nemačkoj startuje od 29.990 evra.

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: