Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Špijuni snimili BMW X5 M i BMW X6 M – prve fotografije Reviewed by Momizat on . Nova generacija modela BMW X5 i njegova kupeovska verzija X6, čekaju svoje najsnažnije specifikacije iz divizije M. Kao i manji X3 M i X4 M, i veći modeli će do Nova generacija modela BMW X5 i njegova kupeovska verzija X6, čekaju svoje najsnažnije specifikacije iz divizije M. Kao i manji X3 M i X4 M, i veći modeli će do Rating: 0

Špijuni snimili BMW X5 M i BMW X6 M – prve fotografije

Advertisement

Nova generacija modela BMW X5 i njegova kupeovska verzija X6, čekaju svoje najsnažnije specifikacije iz divizije M. Kao i manji X3 M i X4 M, i veći modeli će dobiti vrhunsku varijantu Competetion…

bmw-x6 (1)

Supersnažne verzije X3 M i X4 M, BMW je predstavio još prošlog meseca. Prve fotografije modela X5 M i X6 M su najpre objavljene na Instagramu, a zatim i na forumu Bimmer Post. Na fotografijama možemo videti, da će novi TOP SUV modeli iz Minhena biti dostupni u dve varijante.

Pored “osnovnih” varijanti X5 M i X6 M, kupcima će biti dostupna i snažnija verzija koja nosi naziv Competetion.

bmw-x6 (2)

Ono što posebno zanimljivo, jeste da ove fotografije otkrivaju izgled nove generacije modela X6, čiji dizajn još uvek nismo videli ni u standardnoj verziji. Tačnije, na fotografiji možemo videti zadnje svetlosne grupe, koje podsećaju na one koje smo videli na manjem X4.

bmw-x6 (3)

bmw-x6 (4)

Ispod haube će disati 8-cilindarski motor zapremine 4,4 litra sa dva turbopunjača, koji pokreće i sedan BMW M5. U modelima X5 M i X6 M motor razvija maksimalnu snagu od 600 KS, a kod verzija Competetion, snaga je povećana na 620 KS.

bmw-x6 (5)

Očekuje se robotizovani menjač sa osam brzina i pogon na sve točkove. Sistem deaktivacije sistema pogona prednjih točkova se ne očekuje. Očekuje se ubrzanje iz mesta do 100 km/h za oko 4 sekunde, a u ponudi će biti i keramički kočioni diskovi.

Izvor: automagazin.rs

Komentari korisnika: