Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Alfa Romeo 4C dobiva nasljednika 2020. Reviewed by Momizat on . Alfa Romeo 4C ispunio je svoju zadaću. Plan je bio vratiti legendarnu talijansku automobilsku marku na naslovnice, a to se s 4C i dogodilo. Alfa Romeo sad plani Alfa Romeo 4C ispunio je svoju zadaću. Plan je bio vratiti legendarnu talijansku automobilsku marku na naslovnice, a to se s 4C i dogodilo. Alfa Romeo sad plani Rating: 0

Alfa Romeo 4C dobiva nasljednika 2020.

Advertisement

Alfa Romeo 4C ispunio je svoju zadaću. Plan je bio vratiti legendarnu talijansku automobilsku marku na naslovnice, a to se s 4C i dogodilo. Alfa Romeo sad planira konstruirati praktičniji coupe, koji bi premijeru trebao imati 2020.

alfa-romeo-4c

Alfa će s nasljednikom 4C oživjeti ime Brera. To je ime kupea, koji se proizvodio od 2005. do 2010. Za razliku od tog modela, nova Brera će imati stražnji pogon, a moguće će biti nadoplatiti za AWD. Vozit će se na istoj platformi kao i Giulija s kojom će dijeliti i motore.

Pretpostavlja se da će i Brera dobiti Quadrifoglio izvedbu. Z pogon će, kao i u Giuliji QV, biti zadužen 2.9 V6 s 510 KS i 600 Nm.

Cijena Brere bit će između 40.000 eura i 60.000 eura.

Izvor: autoportal.hr

Komentari korisnika: