Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ant-Kahn najavljuje svoj prvi model Reviewed by Momizat on . Osnivač tvrtke Kahn Design, Afzal Kahn i utemeljitelj Evante, Ant Anstead, udružili su snage i lansirali zajendički brend Ant-Kahn. Radi se o tvrtki koja će uz Osnivač tvrtke Kahn Design, Afzal Kahn i utemeljitelj Evante, Ant Anstead, udružili su snage i lansirali zajendički brend Ant-Kahn. Radi se o tvrtki koja će uz Rating: 0

Ant-Kahn najavljuje svoj prvi model

Advertisement

Osnivač tvrtke Kahn Design, Afzal Kahn i utemeljitelj Evante, Ant Anstead, udružili su snage i lansirali zajendički brend Ant-Kahn.

ant-kahn-novi-model

Radi se o tvrtki koja će uz pomoć modernih tehnologija proizvodnje izrađivati posebno atraktivna vozila pridavajući veliku pažnju detaljima, što je karakteristika koje se pripisuje tradicionalnom načinu proizvodnje.

Ant-Kahn već radi na čitavom nizu projekata, a prvi model koji će ugledati svjetlo dana bit će tzv. “Flying Huntsman”, automobil kojeg opisuju kao reinterpretaciju klasičnog Land Rover Defendera. S vremenom će mu se pridružiti restilizirani Aston Martin WB 12 i retro barchetta inspirirana Jaguar D-Type-om.

Izvor: www.autoclick.hr

Komentari korisnika: