Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Audi A7 Sportback dobija novo izdanje u Inglštadu Reviewed by Momizat on . U slučaju da osećate kako nismo dovoljno pričali o novom modelu 2019 A7 Sportback kompanije Audi, predstavljamo vam potpuno novu varijantu istog... Na fotografi U slučaju da osećate kako nismo dovoljno pričali o novom modelu 2019 A7 Sportback kompanije Audi, predstavljamo vam potpuno novu varijantu istog... Na fotografi Rating: 0

Audi A7 Sportback dobija novo izdanje u Inglštadu

Advertisement

U slučaju da osećate kako nismo dovoljno pričali o novom modelu 2019 A7 Sportback kompanije Audi, predstavljamo vam potpuno novu varijantu istog…

audi (1)

Na fotografijama možete videti najnoviji Triton Blue Metallic model, smešten u inglštadskom Audi Forum centru.

Između prepoznatljivih karakteristika tu su petokraki V dizajnirani dvadesetoinčni točkovi i S-Line paket, dok su kontrastni šavovi na gotovo svakoj kožnoj površini, a alkantara na panelima vrata. U njegovim najekskluivnijim specifikacijama, ovaj automobil i dalje izgleda elegantan i sportski, dok tehnološka poboljšanja ne treba ni pominjati.

audi (2)

Ovaj automobil je zvanično 50 TDI quattro verzija, napajana V6 dizel motorom, dobrim za 286 ks i 620 Nm obrtnog momenta. Na papiru, ovom modelu potrebno je svega 5,7 sekundi kako bi dostigao stotku iz mesta.

audi (3)

Svi kupci koji traže nešto bolje performanse mogu se opredeliti za 55 TFSI model, koji koristi benzinski napajan V6 agregat sa 340 ks i 500 Nm obrtnog momenta. Ovo je dovoljno kako bi automobil ubrzao do sto za svega 5.3 sekunde.

audi (4)

U Evropi potpuno novi A7 Sportback procenjen je na oko 62.000 evra, u 50 TDI quattro varijanti, dok daleko potentniji 55 TFSI košta 62.244 evra. Standardna oprema uključuje LED farove i zadnja svetla, zajedno sa devetnaestoinčnim točkovima, kožnim sedištima, LED ambijentalnim diodama, ali i dvadesetoinčne alu felne, HD Matrix LED farove, sportsko vešanje i sportska sedišta koji su dostupni kao opcioni dodaci ili deo specifikovanih paketa kao što je S lile.

Izvor: autoexclusive.rs

Komentari korisnika: