Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Audi TT prolazi kroz ‘hirurški zahvat’ za 2019. godinu Reviewed by Momizat on . Audi priprema "osveženje" za svoj TT, nakon kojeg očekuje da će komapktni kupe biti u skladu sa savremenim tehnologijama, te da će samim tim i njegova prodaja b Audi priprema "osveženje" za svoj TT, nakon kojeg očekuje da će komapktni kupe biti u skladu sa savremenim tehnologijama, te da će samim tim i njegova prodaja b Rating: 0

Audi TT prolazi kroz ‘hirurški zahvat’ za 2019. godinu

Advertisement

Audi priprema “osveženje” za svoj TT, nakon kojeg očekuje da će komapktni kupe biti u skladu sa savremenim tehnologijama, te da će samim tim i njegova prodaja biti uspešnija.

audi-tt (3)

Međutim, „facelift“ neće doneti neke radikalne promene u dizajnu. Biće redizajnirani farovi koji će imati LED tehnologiju, osveženi će biti i branici, a biće dostupne i nove felne. U suštini, promene će biti veoma skromne, te će samo „oštro oko“ moći da uoči razliku, bar kada je spoljašnji dizajn u pitanju.

Kada je reč o enterijeru, očekuje se da ovaj model dobije najnoviju verziju Audijevog „Virtualnog kokpita“, kao i još nekoliko dodatnih opcija. Naime, kokpit trenutnog modela je jedinstven, buduči da kompanija ne nudi dodatni ekran za infotejnment sistem, te se očekuje da slično bude i u restilizovanoj verziji.

audi-tt (1)

Opcije agregata će biti veće, a očekuje se da redizajnirani model bude i ekonomičniji. Najjača verzija ovog modela, koja nosi oznaku RS će i dalje posedovati agregat sa pet cilindara, radne zapremine 2,5 litara, koji u trenutnom modelu proizvodi 395 konjskih snaga i 480 Nm obrtnog momenta.

Međutim, na nekim tržištima neće biti dostupna dizel opcija, zbog sve manje potražnje.

audi-tt (2)

Očekujemo da Audi predstavio restilizovanu verziju svoj modela TT u toku ove godine, a prodaja će početi 2019. godine.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: