Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Bentley Bentayga Speed stiže 2019. Reviewed by Momizat on . Bentleyev prvi SUV – Bentayga, lansiran je pre skoro tri godine i brzo je postigao pravi prodajni uspeh. Iako je SUV, Crewe je odlučio da mu da Speed tretman, a Bentleyev prvi SUV – Bentayga, lansiran je pre skoro tri godine i brzo je postigao pravi prodajni uspeh. Iako je SUV, Crewe je odlučio da mu da Speed tretman, a Rating: 0

Bentley Bentayga Speed stiže 2019.

Advertisement

Bentleyev prvi SUV – Bentayga, lansiran je pre skoro tri godine i brzo je postigao pravi prodajni uspeh. Iako je SUV, Crewe je odlučio da mu da Speed tretman, a direktor dizajna Stefan Silaf ove kompanije nagoveštava da će dizajn Bentayga Speed-a predstavljati „veliku promenu”.

Bentayga (1)

Silaf nije otkrio nikakve detalje, ali Autocar prenosi da će imati više snage nego aktuelna W12 jedinica. Očekuje se da će imati oko 650 KS.

Bentayga (2)

Povećanje snage će Speed varijanti omogućiti da brže stigne do 100 km/h, za šta je W12 verziji potrebno 4,1 sekundu, kao i povećanje maksimalne brzine. Tome će svakako doprineti i osmostepeni automatski ZF menjač, sa unapređenim softverom.

Bentayga (3)

Speed verziju Bentley Bentayga modela možemo očekivati iduće godine.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: