Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

BMW X7 će biti zvanično predstavljen na Sajmu automobila u Los Anđelesu! Reviewed by Momizat on . Nakon što je predstavila model X2 prošle godine, kompanija BMW i dalje radi na proširivanju svoje game, čiji će najnoviji dodatak biti model X7. Najveći bavarsk Nakon što je predstavila model X2 prošle godine, kompanija BMW i dalje radi na proširivanju svoje game, čiji će najnoviji dodatak biti model X7. Najveći bavarsk Rating: 0

BMW X7 će biti zvanično predstavljen na Sajmu automobila u Los Anđelesu!

Advertisement

Nakon što je predstavila model X2 prošle godine, kompanija BMW i dalje radi na proširivanju svoje game, čiji će najnoviji dodatak biti model X7.

BMW X7 (1)

Najveći bavarski SUV model, BMW X7, koji je već predstavljen kao koncept, zvaničnu premijeru će imati tokom novembra na Sajmu automobila u Los Anđelesu, a prodaja kreće krajem godine.

BMW X7 (2)

Iako će se mnogi iznenaditi zbog toga što je premijera prebačena sa Sajma u Parizu na onaj u Los Anđelesu, odluka je zapravo logična, jer će glavni kupci najvećeg SUV modela u istoriji bavarskog proizvođača svakako biti iz SAD-a. Oni ionako vole masivne automobile, a kupcima iz Evropske Unije nije potreban model veći od X5.

BMW X7 je već u fazi završnih testiranja. No, izgled se još uvek ne otkriva. Sva test vozila i dalje se nalaze pod kamuflažom.

BMW X7 (3)

BMW X7 će se u početku prodavati sa tradicionalnim motorima sa unutrašnjim sagorevanjem. Tu spadaju šestocilindarski i osmocilindarski benzin i dizel agregati, kao i V8 motor zapremine 4,4 litara kakav se nalazi u modelu X6 xDrive50i.

BMW X7 (4)

Nakon njih, u prodaji će se naći i performantni M model, koji će verovatno nositi oznaku X7 xDriveM60i. Očekuje se i plug-in hibridna verzija, koja će samo na električnu energiju moći da pređe i do 100 kilometara.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: