Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Chock G1: Kineska kopija Suzukija Jimny ima elektropogon Reviewed by Momizat on . U Kini ništa novo, još jedan dan i još jedna kopija. Najnovija žrtva je Suzuki Jimny, i to u realizaciji kompanije Dayang Motorcycle (jedan od najvećih proizvođ U Kini ništa novo, još jedan dan i još jedna kopija. Najnovija žrtva je Suzuki Jimny, i to u realizaciji kompanije Dayang Motorcycle (jedan od najvećih proizvođ Rating: 0

Chock G1: Kineska kopija Suzukija Jimny ima elektropogon

Advertisement

U Kini ništa novo, još jedan dan i još jedna kopija. Najnovija žrtva je Suzuki Jimny, i to u realizaciji kompanije Dayang Motorcycle (jedan od najvećih proizvođača motocikala u Kini) koja je predstavila električno vozilo Chock G1, umanjenu kopiju pomenutog Suzukija.

Chock G1 (1)

Chock G1 pripada kategoriji LSEV vozila (low-speed electric vehicles), pokreće ga elektromotor sa samo 8 KS, najveća brzina mu iznosi 46 km/h, dok je autonomija oko 200 km.

Chock G1 (2)

Sem drugačijim pogonom, Chock G1 se od japanskog originala razlikuje i po doteranoj unutrašnjosti (sa digitalnom instrument tablom), kao i po dimenzijama (Suzuki Jimny je dugačak 3665 mm, a Chok G1 ima 3214 mm).

Chock G1 (3)

Chock G1 (4)

Što se cene tiče, Chok G1 u Kini košta od 44.800 do 51.800 juana (od 5.935 do 6.860 evra).

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: