Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Detroit 2017: Toyota Camry 2018 Reviewed by Momizat on . Toyota je definitivno odlučila da se pozabavi dizajnom. Novi Camry izgleda agresivnije nego ikada, a ne treba da je i najnapredniji kojeg je japanska marka do s Toyota je definitivno odlučila da se pozabavi dizajnom. Novi Camry izgleda agresivnije nego ikada, a ne treba da je i najnapredniji kojeg je japanska marka do s Rating: 0

Detroit 2017: Toyota Camry 2018

Advertisement

Toyota je definitivno odlučila da se pozabavi dizajnom. Novi Camry izgleda agresivnije nego ikada, a ne treba da je i najnapredniji kojeg je japanska marka do sada proizvela. Dva aduta više za nastavak uloge bestselera.

Toyota Camry 2018 (1)

Osma generacija najprodavanijeg američkog sedana je nova „od glave do pete“. Leži na novoj „TNGA“ platformi, izgleda mišićavije, a iz kompanije javljaju da su i vozne osobine značajno unapređene. S obzirom na aktuelni test Toyote C-HR i naše impresije, ima razloga da verujemo Japancima.

Toyota Camry 2018 (2)

Međuosovinsko rastojanje je povećano za 50,8 milimetara, dok je automobil dugačak 4.895 milimetara. Visine krova i haube su snižene za 25,4, odnosno 38,1 milimetar. Niža je i pozicija sedenja, a visina samog vozila iznosi 1.440 milimetara. Kabina je skrojena tako da je vozač u centru pažnje.

Toyota Camry 2018 (3)

Motori su takođe novi ili unapređeni. Perjanicu čini 3,5-litarski V6 D-4S Fuel Injection. Tu je i 2,5-litarska jedinica, uparena sa osmostepenom automatskom transmisijom, dok hibrid kombinuje isti agregat (2,5 l) sa novim hibridnim sistemom, nazvanim THS II (Toyota Hybrid System) i CVT menjačem. Performanse još uvek nisu poznate.

Toyota Camry 2018 (4)

Novi Camry u prodaju kreće ovog u leto.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: