Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

EVOLUCIJA SE NASTAVLJA: Novi Porsche 911 Turbo ‘uhvaćen’ tokom testiranja Reviewed by Momizat on . Nova generacija kultnog modela Porsche 911 se očekuje 2019. godine, a ovih dana, nedaleko od Štutgarta, “uhvaćen” je prototip Turbo verzije [caption id="attachm Nova generacija kultnog modela Porsche 911 se očekuje 2019. godine, a ovih dana, nedaleko od Štutgarta, “uhvaćen” je prototip Turbo verzije [caption id="attachm Rating: 0

EVOLUCIJA SE NASTAVLJA: Novi Porsche 911 Turbo ‘uhvaćen’ tokom testiranja

Advertisement

Nova generacija kultnog modela Porsche 911 se očekuje 2019. godine, a ovih dana, nedaleko od Štutgarta, “uhvaćen” je prototip Turbo verzije

Foto: Automedia

Foto: Automedia

Kultni sportski automobil, Porsche 911, koji već gotovo pola veka neprestano evoluira, trebao bi dobije svoju novu generaciju za otprilike godinu i po dana, a nedavno je u blizi gradića Ludwigsburg, koji se nalazi severno od Štutgarta, “uhvaćen” prototip 911 Turbo u fazi testiranja.

Foto: Automedia

Foto: Automedia

Na prvi pogled, jasno se vide veliki otvori za dovod vazduha do agregata, ispred zadnjih točkova, koji karakterišu Turbo verziju, tu su i nešto širi blatobrani, naročito pozadi, dok će bolji poznavaoci primetiti i nešto drugačije svetlosne grupe.

Foto: Automedia

Foto: Automedia

Takođe, na samom odbojniku, napred, ispod registarske tablice, vidljiva je i integrisana kamera, koja će najverovatniji biti deo nekog od sistema aktivne bezbednosti i pomoći vozaču u vožnji.

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: