Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ferrarijev ‘terenac’ je gotova stvar, ostalo je samo jedno otvoreno pitanje Reviewed by Momizat on . Ferrarijev šef Sergio Marchionne je osobno potvrdio proizvodnju prvog Ferrarijevog crossovera. Slučajno ili ne, Marchionne je za Bloomberg izjavio kako se vesel Ferrarijev šef Sergio Marchionne je osobno potvrdio proizvodnju prvog Ferrarijevog crossovera. Slučajno ili ne, Marchionne je za Bloomberg izjavio kako se vesel Rating: 0

Ferrarijev ‘terenac’ je gotova stvar, ostalo je samo jedno otvoreno pitanje

Advertisement

Ferrarijev šef Sergio Marchionne je osobno potvrdio proizvodnju prvog Ferrarijevog crossovera.

ferrari

Slučajno ili ne, Marchionne je za Bloomberg izjavio kako se veseli skorom lansiranju prvog Ferrarijevog crossovera, te je tako izravno potvrdio kako je ideja prvog ne tako plemenitog Ferrarija odavna napustila lude glave i krenula u realizaciju.

Sve je već riješeno, a ostalo je samo jedno otvoreno pitanje, pojasnio je karizmatični Ferrarijev šef. Naime, Ferrari mora u narednih 30 mjeseci odlučiti kolika će biti naklada modela, pa i u kojoj će mjeri biti zadržana ekskluzivnost modela.

O samom modelu se jako malo zna. Dosadašnje informacije spominju koncept podignutog coupea postavljenog na aluminijsku platformu. Stražnja bočna vrata otvarala bi se u kontra smjeru, dok bi ispod poklopca trebao kucati V8 u nekom hibridnom aranžmanu.

Vrlo je vjerojatno kako će Ferrari početkom iduće godine na predstavljanju nove petoljetke razotkriti i više informacija o ovom još bezimenom modelu. Nema sumnje, nakon ovog modela kojeg mnogi vide kao svetogrđe, ništa neće biti isto.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: