Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Maybach S650 Cabriolet Reviewed by Momizat on . Kao da običan S65 nije dovoljan, stiže nam i Maybach verzija! Maybach verzija razlikuje se od obične pre svega po većem luksuzu koji je dostupan kupcima. Tu je Kao da običan S65 nije dovoljan, stiže nam i Maybach verzija! Maybach verzija razlikuje se od obične pre svega po većem luksuzu koji je dostupan kupcima. Tu je Rating: 0

Maybach S650 Cabriolet

Advertisement

Kao da običan S65 nije dovoljan, stiže nam i Maybach verzija! Maybach verzija razlikuje se od obične pre svega po većem luksuzu koji je dostupan kupcima. Tu je sada mnoštvo hromiranih detalja, redizajniran prednji branik, ali i fenomenalno dizajnirane felne od 20 cola.

Maybach S650 Cabriolet (1)

Najviše promena dogodilo se u enterijeru vozila. Mercedesov dizajnerski tim tvrdi da je inspiraciju crpio iz primera luksuznih jahti, s druge strane vidljiv je i snažan uticaj Mercedesovog koncepta iz 2014. godine S class Coupe.

Maybach S650 Cabriolet (2)

 

Maybach S650 Cabriolet (3)

Kako bi se još dobilo na eksluzivitetu, biće napravljeno samo 300 primeraka. Pokretaće ga šestolitarski V12 motor sa dva turbo punjača i 621 konjskom snagom, što se manifestuje kroz ubrzanje do stotke za manje od četiri sekunde, a maksimalna brzina iznosi 250 km/h.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: