Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kia K3 GT Sedan Reviewed by Momizat on . Dok je prošlog meseca promovisala model K3 GT u hatchback izdanju, kompanija Kia Motors sada na južnokorejskom tržištu predstavlja i njegovu limuzinsku verziju. Dok je prošlog meseca promovisala model K3 GT u hatchback izdanju, kompanija Kia Motors sada na južnokorejskom tržištu predstavlja i njegovu limuzinsku verziju. Rating: 0

Kia K3 GT Sedan

Advertisement

Dok je prošlog meseca promovisala model K3 GT u hatchback izdanju, kompanija Kia Motors sada na južnokorejskom tržištu predstavlja i njegovu limuzinsku verziju.

Kia K3 GT Sedan (1)

K3 (poznat na nekim tržištima i kao Kia Forte) u GT varijanti dolazi sa 1.6 litarskim turbo benzincem koji razvija 204KS i 265 Nm obrtnog momenta, u paru sa 6-stepenim manuelnim ili 7-stepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom.

Kia K3 GT Sedan (2)

Kia K3 GT Sedan (3)

Takođe, na automobilu su i dark chrome prednji gril, GT logo, crni retrovizori, alu točkovi od 18 inča, jače kočnice, dve hromirane izduvne cevi, GT pragovi, zadnji difuzor i diskretni spojler na prtljažniku.

Kia K3 GT Sedan (4)

Za unutrašnjost su predviđeni sportski volan sa zaravnjenim donjim delom, crveni kontrastni šavovi na sedištima, volanu i ručici menjača, GT oznake kao i posebne patosnice.

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: