Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Koenigsegg dogodine u Ženevi predstavlja još moćniji hiperautomobil Reviewed by Momizat on . Salon automobila u Ženevi koji još uvek traje za posetioce ostavio je snažne utiske na sve prisutne, a od nekih proizvođača izmamio obećanja za narednu godinu. Salon automobila u Ženevi koji još uvek traje za posetioce ostavio je snažne utiske na sve prisutne, a od nekih proizvođača izmamio obećanja za narednu godinu. Rating: 0

Koenigsegg dogodine u Ženevi predstavlja još moćniji hiperautomobil

Advertisement

Salon automobila u Ženevi koji još uvek traje za posetioce ostavio je snažne utiske na sve prisutne, a od nekih proizvođača izmamio obećanja za narednu godinu.

agera-geneva1-768x512

U te proizvođače spada Koenigsegg, koji je ove godine u Ženevi predstavio dve Regere i jedan CCX. Oba su viđena ranije, ali istina je da ovo nisu vozila čiji prizor nam lako može dosaditi.

reli-meksiko (2)

Za iduću godinu Kristijan Kenigseg obećava nešto sasvim novo: „Imamo zamenu za Ageru RS. Regera je, recimo, najbolji automobil koji možemo napraviti za „normalnu upotrebu” na putu. On je GT tip vozila. Zamene za Ageru, Ageru RS i One:1 nisu hiper-GT. Oni su više nalik na trkače.”

agera-geneva5-768x511

Iako zvuči obećavajuće, za sada nije poznato da li on govori o novoj verziji Agere ili o kompletno novom modelu. Obe opcije su u planu.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: