Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Lamborghini priprema sedan sa petoro vrata za 2021. godinu? Reviewed by Momizat on . Da li se sećate sjajnog koncepta po imenu Estoque? Lamborghini je do ideje o superautomobilu sa petoro vrata došao još pre devet godina, kada je ovaj koncept i Da li se sećate sjajnog koncepta po imenu Estoque? Lamborghini je do ideje o superautomobilu sa petoro vrata došao još pre devet godina, kada je ovaj koncept i Rating: 0

Lamborghini priprema sedan sa petoro vrata za 2021. godinu?

Advertisement

Da li se sećate sjajnog koncepta po imenu Estoque? Lamborghini je do ideje o superautomobilu sa petoro vrata došao još pre devet godina, kada je ovaj koncept i predstavljen na Sajmu automobila u Parizu 2008. godine. Zapravo, taj koncept je zamišljen za serijsku proizvodnju, ali je kompanija ipak odlučila da krene u drugom smeru i odlučila se za terenac Urus, čije se predstavljanje očekuje u toku decembra ove godine. Međutim, sada se pojavljuju informacije da i dalje postoji mogućnost da na putevima vidimo limuzinu koja će nositi logo kompanije Lamborghini.

lambo

Prema glasinama, Lamborghini je već počeo sa radom na konceptu za takav automobil, pa se i njegovo predstavljanje može očekivati tokom 2021. godine. Naime, veruje se da će taj automobil biti baziran na MSB platformi koja se već nalazi u modelima kao što su Porsche Panamera i Bentley Continental GT.

Međutim, još uvek ništa nije zvanično potvrđeno od strane ove kompanije, i veruje se da ona još uvek nije dala zeleno svetlo za ovaj projekat iz razloga što postoji mogućnost da se novac upotrebi u druge svrhe, odnosno, da se konstruiše nova struktura od ugljenikovih vlakana čijom bi upotrebom automobili bili znatno lakši.

Naime, tokom 2018. godine ćemo imati prilike da vidimo još jednu ograničenu seriju automobila, nešto slično modelima Centenario i Veneno.

Svakako je trenutno prioritet privođenje kraju radova na terencu Urus, koji se sada nalazi u poslednjoj fazi pre proizvodnje. Njegovo zvanično predstavljanje je zakazano za 4. decembar.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: