Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Land Rover i Jaguar testiraju nove SUV-ove u Americi Reviewed by Momizat on . Iako je Jaguar-Land Rover britanska kompanija, njihov trenutni vlasnik je indijski konglomerat Tata. Kao i svi proizvođači automobila, tako i ovaj testira svoja Iako je Jaguar-Land Rover britanska kompanija, njihov trenutni vlasnik je indijski konglomerat Tata. Kao i svi proizvođači automobila, tako i ovaj testira svoja Rating: 0

Land Rover i Jaguar testiraju nove SUV-ove u Americi

Advertisement

Iako je Jaguar-Land Rover britanska kompanija, njihov trenutni vlasnik je indijski konglomerat Tata. Kao i svi proizvođači automobila, tako i ovaj testira svoja vozila širom sveta.

spijunske-fotke (13)

U saveznoj državi Kolorado uočeno je mnoštvo SUV-ova, među kojima su Land Rover Discovery Sport, Evoque, Range Rover, Range Rover Sport, pa čak i Jaguar F-Pace – prvi krosover u kom je Land Rover pomogao svojoj sestrinskoj kompaniji pri razvoju modela.

Većina modela ima pozamašnu količinu kamuflaže, a to se posebno odnosi na novi Discovery koji je predstavljen u Londonu. Prethodne četiri generacije bile su prisutne od 1989. godine, a karakterisao ih je uglast i veoma prepoznatlji oblik, dok peta generacija Discoveryja usvaja nešto sportskiju formu. Njegov dizajn predstavljen je u okviru Discovery Vision koncepta i manjeg Discovery Sporta. Oba su debitovala 2014. godine, dok je novi Discovery 5 premijerno viđen prošlog meseca na Salonu automobila u Parizu.

Testiranje novih vozila, od koji većina sa slika tek treba da debituje, u ovom trenutku se čini kao sasvim razuman poduhvat. Međutim, ono što je interesantno u ovom prizoru su parcijalno kamuflirani primerci drugih modela koji su već godinama na tržištu. To znači da JLR možda sprema i neka nova iznenađenja, o čemu će više informacija svakako biti poznato uskoro.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: