Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Lexus RC F Sport Black Line Reviewed by Momizat on . Lexus je za sajam automobila u Njujorku pripremio i Black Line specijalno izdanje kupea RC, uz najavu da je u pitanju ograničena serija od samo 650 primeraka. B Lexus je za sajam automobila u Njujorku pripremio i Black Line specijalno izdanje kupea RC, uz najavu da je u pitanju ograničena serija od samo 650 primeraka. B Rating: 0

Lexus RC F Sport Black Line

Advertisement

Lexus je za sajam automobila u Njujorku pripremio i Black Line specijalno izdanje kupea RC, uz najavu da je u pitanju ograničena serija od samo 650 primeraka.

Lexus RC BL

Black Line izdanje je dostupno uz verzije RC 300 F Sport (ima 2,0 litarski četvorocilindrični turbo motor) i 350 F Sport (sa 3,5 litarskim V6 motorom), a podrazumeva Caviar ili Atomic Silver boju eksterijera, mat crne točkove, narandžasta ili crna kočiona klešta, Black Chrome detalje, kao i doterani enterijer (naranžasti šavovi, koža, drvo).

Takođe, deo opreme čine i Navigation + Mark Levinson Audio Package, Parking Assist, el. šiberdah i LED prednja svetla.

U ponudi će biti verzije sa zadnjim i pogonom na sva četiri točka, dok se cene u SAD-u kreću od 51.370 do 56.120 dolara.

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: