Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Lotus predstavlja dva nova ‘sportaša’ u 2020. Reviewed by Momizat on . U Lotusu će iduće tri do četiri godine biti vrlo važne. Potvrđeno je da u proizvodnju ide crossover, koji bi premijeru trebao imati 2021. ili 2022., no prije to U Lotusu će iduće tri do četiri godine biti vrlo važne. Potvrđeno je da u proizvodnju ide crossover, koji bi premijeru trebao imati 2021. ili 2022., no prije to Rating: 0

Lotus predstavlja dva nova ‘sportaša’ u 2020.

Advertisement

U Lotusu će iduće tri do četiri godine biti vrlo važne. Potvrđeno je da u proizvodnju ide crossover, koji bi premijeru trebao imati 2021. ili 2022., no prije toga stižu dva nova ‘sportaša’.

lotus-elise-sprint-01

Jean-Marc Gales, čelni čovjek Lotusa, rekao je da će jedan od modela biti zamjena za postojeći automobil.

To znači da stiže nasljednik Elisea, Exigea ili Evore. Vjerojatno je riječ o Eliseu, jer je Gales već ranije govorio da će baš taj model dobiti nasljednika 2020. Naglasak će biti na laganim materijalima, odnosno većoj upotrebi aluminija u konstrukciji.

Drugi sportaš’ vjerojatno će zamijeniti model 3-Eleven. Nova izvedba trebala bi biti nešto ‘civiliziranija’ i praktičnija. To znači da će biti lakše ulaziti i izlaziti iz automobila.

O motorima zasad još nema riječi, no uskoro će i ta informacija isplivati na površinu.

Izvor: autoportal.hr

Komentari korisnika: