Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Mercedes C klase, restilizacija za 2018. Reviewed by Momizat on . Aktuelni Mercedesov model iz D segmenta je na tržištu dve godine, ali marka iz Štutgarta već planira da ga osveži. Inicijalne špijunske fotografije su se pojavi Aktuelni Mercedesov model iz D segmenta je na tržištu dve godine, ali marka iz Štutgarta već planira da ga osveži. Inicijalne špijunske fotografije su se pojavi Rating: 0

Mercedes C klase, restilizacija za 2018.

Advertisement

Aktuelni Mercedesov model iz D segmenta je na tržištu dve godine, ali marka iz Štutgarta već planira da ga osveži. Inicijalne špijunske fotografije su se pojavile u aprilu, a sada novajliju možemo da vidimo bez ekstremne kamuflaže.

Mercedes C klase (1)

Model na fotografijama je primećen blizu sedišta kompanije u Nemačkoj. Restilizovani model, logično, nastavlja da leži na „Modular Rear Architecture“ platformi, koja je uvedena 2014. Iz onoga što može da se vidi, da se pretpostaviti, kućišta prednjih svetala i maska hladnjaka će biti ublaženi, sa nešto suptilinijim dizajnerskim rešenjem. Ipak, to je samo pretpostavka, jer se Mercedes ipak potrudio da sakrije detalje.

Mercedes C klase (2)

Očekuje se da zadnji deo takođe primi tretman neznatnih izmena, uključujući nove odbojnike i osveženi komplet zadnje signalne grupe. Ista stvar čeka i kabinski prostor, sa unapređenim info-zabavnim sistemom, uključujući i digitalni klaster instrumentacije i volan sa kontrolama osetljivim na dodir, koje reaguju na pokrete ruke.

Što se performansi tiče, očekujemo da C klasa usvoji novu generaciju Mercedesovih modularnih motora, tako da će na raspolaganju biti nove turbo četvorocilindarske i šestocilindarske jedinice, ali u rednoj konfiguraciji postavke cilindara. Moćni V8 će isporučivati oko 475 i 510 ks.

Mercedes C klase (4)

Premijera osvežene C klase se očekuje krajem 2017., kao modela za 2018. godinu.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: