Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Mercedes E klase Coupe Edition 1 Reviewed by Momizat on . Kako je to već običaj kod Mercedesa, i nova E klase Coupe će na početku prodaje biti dostupna i u ograničenoj seriji Edition 1. U ovom slučaju se radi o seriji Kako je to već običaj kod Mercedesa, i nova E klase Coupe će na početku prodaje biti dostupna i u ograničenoj seriji Edition 1. U ovom slučaju se radi o seriji Rating: 0

Mercedes E klase Coupe Edition 1

Advertisement

Kako je to već običaj kod Mercedesa, i nova E klase Coupe će na početku prodaje biti dostupna i u ograničenoj seriji Edition 1.

mercedes ed 1

U ovom slučaju se radi o seriji od 555 primeraka, pri čemu se automobil između ostalog odlikuje jedinstvenom “matte designo cashmere white magno” bojom, setom 20-inčnih AMG točkova, AMG Line appearance paketom, Night paketrom (crni detalji na diamond prednjem grilu, gloss black retrovizori i gloss black okviri stakala), kao i dvobojnim sportskim sedištima, AMG sportskim volanom sa zaravnjenim donjim deom, crno-belom Nappa kožom, Edition 1 logom na centralnoj konzoli i Edition 1 natpisom na patosnicama i pragovima sa osvetljenjem.

mercedes ed 11

 

mercedes ed 111

U ponudi su benzinski motori sa 184KS i 300 Nm, 245KS i 370 Nm kao i sa 333KS i 480 Nm, dok je ljubiteljima dizelaša na raspolaganju agregat sa 194KS i 400 Nm (svi u paru sa devetostepenim 9G-Tronic automatskim menjačem).

Izvor: autoblog.rs

Komentari korisnika: