Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Milan Red Hypercar: super sportaš dolazi iz Austrije Reviewed by Momizat on . Dolazi iz nama ne daleke Austrije i označen je oznakom ‘k.u.k.’ (k und k odnosno ‘kaiserlich und königlich’ u prijevodu ‘carski i kraljevski’ iz Austro-Ugarske) Dolazi iz nama ne daleke Austrije i označen je oznakom ‘k.u.k.’ (k und k odnosno ‘kaiserlich und königlich’ u prijevodu ‘carski i kraljevski’ iz Austro-Ugarske) Rating: 0

Milan Red Hypercar: super sportaš dolazi iz Austrije

Advertisement

Dolazi iz nama ne daleke Austrije i označen je oznakom ‘k.u.k.’ (k und k odnosno ‘kaiserlich und königlich’ u prijevodu ‘carski i kraljevski’ iz Austro-Ugarske), ali koja u ovom slučaju ima značenje ‘ krass und kräftig’ što je u prijevodu velik i snažan’.

Milan Red Hypercar (1)

Znate li za kojeg proizvođača automobila iz Austrije? Vjerujemo da bi se tek rijetki sjetili Steyr-Puch imena, ali ne vjerujemo kako bi se itko sjetio, ili znao, kako postoji proizvođač pod imenom Milan Red. Tko je dakle Milan Red?

Milan Red Hypercar (2)

Milan Automotive GmbH je tvrtka smještena južnije od grada Beča u mjestu Leobersdorf. Osoba koja ju vodi je Markus Fux (36) čiji je cilj izrada super automobila koji bi se suprotstavio velikom broju sličnih automobila na svjetskom tržištu.

Milan Red Hypercar (3)

Milan Red Hypercar je super sportaš koji dolazi iz Austrije. Ima 6,2 V8 motor sa quad turbom najveće snage 1.325 KS koju prenosi na stražnje kotače. Spreman za vožnju težak je 1.300 kg. S mjesta do brzine 100 km/h ubrza za 2,47 sekundi, a najveća brzina mu je navodno oko 400 km/h.

Milan Red Hypercar (4)

Na konstrukciji i izradi super automobila Milan Red angažirano je puno dobavljača i proizvođala iz Austrije. Plan je proizvesti seriju od 99 primjeraka automobila Milan Red s cijenom po primjerku nešto manjom od dva milijuna eura. Navodno je već zaprimljeno 18 narudžbi.

Izvor: automania.hr

Komentari korisnika: