Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Nissan Murano za 2019. Reviewed by Momizat on . Jedna od premijera ovogodišnjeg Salona autombila u Los Anđelesu je i Nissanov Murano treće generacije u modernizovanom izdanju za 2019. Atraktivni SUV model Nis Jedna od premijera ovogodišnjeg Salona autombila u Los Anđelesu je i Nissanov Murano treće generacije u modernizovanom izdanju za 2019. Atraktivni SUV model Nis Rating: 0

Nissan Murano za 2019.

Advertisement

Jedna od premijera ovogodišnjeg Salona autombila u Los Anđelesu je i Nissanov Murano treće generacije u modernizovanom izdanju za 2019.

Nissan-Murano-2019 (1)

Atraktivni SUV model Nissan Murano, koji je na tržištu prisutan od 2003. godine, u međuvremenu se povukao iz Evrope, a sada je dobio savremenije LED svetlosne grupe i naglašeniju masku hladnjaka karakterističnog V oblika.

Nissan-Murano-2019 (2)

Ponudu je osvežila i bogatija paleta sa tri nove boje, kao i novi aluminijumski točkovi dostupni u veličini od 18 do 20 inča. Unutrašnjost je doterana kvalitetnijim materijalima, u ponudi su tri nova “trima”, kao i polukožna sedišta te nove presvlake kojima su obložene unutrašnje stranice vrata.

Nissan-Murano-2019 (4)

Sigurnosni aspekt i moderne asistencije u vožnji su unapređene tzv. Nissan Safety Shield 360 koji sadrži šest naprednih sistema kao što su automatsko kočenje prilikom uočavanja prepreke uključujući i pešake.

Nissan-Murano-2019 (3)

Pogon je i dalje prepušten poznatom 3,0-litarskom V6 motoru sa Xtronic menjačem, a na kupcima je da li će se opredeliti za pogon na prednje točkove ili za inteligentni AWD pogon na sve točkove.

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: