Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Nova Fabia iz Škode: Pokušaj pronaći novosti Reviewed by Momizat on . Škoda će na skorašnjem salonu u Ženevi predstaviti obnovljenu Fabiju. Iako se službeno radi o faceliftu, promjene su daleko banalnije, a uočit će ih samo najvje Škoda će na skorašnjem salonu u Ženevi predstaviti obnovljenu Fabiju. Iako se službeno radi o faceliftu, promjene su daleko banalnije, a uočit će ih samo najvje Rating: 0

Nova Fabia iz Škode: Pokušaj pronaći novosti

Advertisement

Škoda će na skorašnjem salonu u Ženevi predstaviti obnovljenu Fabiju.

skoda

Iako se službeno radi o faceliftu, promjene su daleko banalnije, a uočit će ih samo najvjerniji poklonici marke. Drugima ćemo pomoći i otkriti im da je nova grafika svjetala, slična onima na Octaviji, sa LED tehnologijom. Straha nema, prednja svjetla nisu razdvojena.

Novost u ponudi je i da će Fabia po prvi puta biti dostupna sa 18-inčnim kotačima, ali iz nekog razloga ne i na karavanu.

2018-skoda-fabia

U kabini je uočljiv 6,5-inčni zaslon infotainmenta kao minimum ponude. Nove su i presvlake sjedala, svi elektropodizači imaju auto funkciju, a karavan dobiva i prenosivu svjetiljku.

U ponudi motora Škoda je ostala zakinuta jer 1.5 TSI nije u ponudi. Zato je ostao stari 1.0 MPI sa 60 KS i 75 KS, a slijedi ga 1.0 TSI sa 95 i 110 KS. Najjači se opcijski nudi i sa sedam-stupanjskom automatikom. Začudo, ni riječi o dizelašima.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: