Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Nova Lada Vesta SW Cross pod lupom novinara njemačkog ‘Auto bilda’ Reviewed by Momizat on . Nemački automobilski stručnjaci procenili ruski novitet koji se upravo pojavio na tamošnjem tržištu. Ovlašćeni nemački dileri počeli su sa prodajom ruskih vozil Nemački automobilski stručnjaci procenili ruski novitet koji se upravo pojavio na tamošnjem tržištu. Ovlašćeni nemački dileri počeli su sa prodajom ruskih vozil Rating: 0

Nova Lada Vesta SW Cross pod lupom novinara njemačkog ‘Auto bilda’

Advertisement

Nemački automobilski stručnjaci procenili ruski novitet koji se upravo pojavio na tamošnjem tržištu.

lada sw

Ovlašćeni nemački dileri počeli su sa prodajom ruskih vozila Lada Vesta SW Cross pre samo nekoliko dana, a automobilski novinari su ih već stavili pod lupu.

Novinari su pre svega obratili pažnju na spoljašnji izgled vozila koji im se baš dopao. Sedišta su ocenjena po zasluzi, mada je izrečena i jedna zamerka, upućena naslonima za glavu na zadnjim sedištima, koja po njihovoj proceni ne mogu da se podignu dovoljno visoko.

Nemcima se nisu dopali ni držači za čaše i flaše jer su suviše plitki da bi mogli da drže neki predmet. Eksperte je razočarao i mali broj sistema bezbednosti, dok su osnovnu opremu pohvalili. Kad se sve sabere i oduzme naročito su istakli razumne cene i opremu, i izrazili nadu da će upravo novitet doprineti da se „Lada“ oslobodi negativnog imidža koji je na ovom tržištu prati.

Izvor: Russia Beyond

Komentari korisnika: