Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Nova Toyota Corolla sa BMW motorima Reviewed by Momizat on . Još u decembru 2011., BMW i Toyota su postigli dogovor o saradnji na „ekološki podobnim“ tehnologijama. Deo memoranduma o razumevanju se odnosio na to da će BMW Još u decembru 2011., BMW i Toyota su postigli dogovor o saradnji na „ekološki podobnim“ tehnologijama. Deo memoranduma o razumevanju se odnosio na to da će BMW Rating: 0

Nova Toyota Corolla sa BMW motorima

Advertisement

Još u decembru 2011., BMW i Toyota su postigli dogovor o saradnji na „ekološki podobnim“ tehnologijama. Deo memoranduma o razumevanju se odnosio na to da će BMW snabdevati Toyota Motor Europe 1,6-litarskim i 2,0-litarskim motorima, počev od 2014. Monovolumen Verso i Avensis imaju tu čast da nose bavarske agregate, a sledeći model koji će time moći da se pohvali je Corolla.

corola

Detalja nema mnogo trenutno, ali se čini da će nova generacija Corolle dobiti BMW-ov motor, verovatno rezervisan za više pozicionirane modele. Identitet motora još uvek nije zaključen, mada je verovatno da se radi o već navedenim dizelima.

Da podsetimo, januara 2013., dva proizvođača su produbila svoju saradnju dogovorom o zajedničkom razvoju novog sportskog modela. S jedne strane je reč o oživljavanju Supre a s druge o nasledniku Z4.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: