Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Novi BMW X3 u prodaju kreće tek u martu 2018. Reviewed by Momizat on . Aktuelna generacija BMW-a X3 je na tržištu sada već oko šest godina, tako da dolazi vreme za „penziju“. Međutim, novi model neće stići pre leta sledeće godine, Aktuelna generacija BMW-a X3 je na tržištu sada već oko šest godina, tako da dolazi vreme za „penziju“. Međutim, novi model neće stići pre leta sledeće godine, Rating: 0

Novi BMW X3 u prodaju kreće tek u martu 2018.

Advertisement

Aktuelna generacija BMW-a X3 je na tržištu sada već oko šest godina, tako da dolazi vreme za „penziju“. Međutim, novi model neće stići pre leta sledeće godine, jer po novom izveštaju, oficijelna premijera je zakazana za avgust 2017.

bmw

Do sada, smatralo se da će novi X3 debitovati u prvim mesecima sledeće godine, najverovatnije u Ženevi, međutim, izgleda da će to ipak biti u Frankfurtu Twituj ovo!. Početak proizvodnje je zakazan za 27. avgust u Spartanburgu, gde će biti proizvođen i X7. BMW će X3 proizvoditi i u Roslin fabrici u Južnoafričkoj Republici.

Što se prodaje tiče, očekuje se da će početi u martu 2018. Novi X3 će biti nešto veći od aktuelnog modela, ali će biti stotinak kilograma lakši. Neće biti značajnijih promena što se palete motora tiče. Kasnije, plan je da se porodici dodaju još tri performantne varijante – M40i i M40d tandem, kao i X3 M sa oko 500 ks.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: