Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Novi Citroen C5 stiže 2020. Reviewed by Momizat on . Citroen će novu, treću generaciju C5 sedana predstaviti 2020, prema rečima izvršne direktorke ove kompanije Linde Džekson. Ona je objasnila da je istupanje DS-a Citroen će novu, treću generaciju C5 sedana predstaviti 2020, prema rečima izvršne direktorke ove kompanije Linde Džekson. Ona je objasnila da je istupanje DS-a Rating: 0

Novi Citroen C5 stiže 2020.

Advertisement

Citroen će novu, treću generaciju C5 sedana predstaviti 2020, prema rečima izvršne direktorke ove kompanije Linde Džekson.

citroen-logo

Ona je objasnila da je istupanje DS-a kao nezavisnog brenda 2014. godine proizvelo određene rupe u Citroenovom rangu, koje će sada biti popunjene, zahvaljujuči planu PSA grupe koji uključuje pravljenje osam različitih varijacija oblika karoserije u segmentu putničkih i lakih komercijalnih vozila.

U aprilu je Citroen predstavio novi kompaktni SUV na Salonu automobila u Šangaju koji se zvao C5 Aircorss, a koji u Evropu stiže krajem sledeće godine. To će biti prvi model sa najnovijim sistemom vešanja iz Citroena.

Novi C5 i još uvek nepotvrđeni C6 će takođe imati novo vešanje, a Džeksonova je istakla da će ga dobiti samo Citroenovi modeli. Dodala je i to da nedavno preuzimanje Opela od strane PSA grupe nema nikakvog uticaja na strategiju budućih modela Citroena.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: