Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

ODBROJAVANJE JE POČELO: Uskoro stiže Audi Q8! Reviewed by Momizat on . Audi je ovih dana objavio novi crtež, kao i prateći video potpuno novog SUV modela Q8, koji bi uskoro trebao da debituje Da Audi sprema još luksuzniji, odnosno Audi je ovih dana objavio novi crtež, kao i prateći video potpuno novog SUV modela Q8, koji bi uskoro trebao da debituje Da Audi sprema još luksuzniji, odnosno Rating: 0

ODBROJAVANJE JE POČELO: Uskoro stiže Audi Q8!

Advertisement

Audi je ovih dana objavio novi crtež, kao i prateći video potpuno novog SUV modela Q8, koji bi uskoro trebao da debituje

audi-q8-teaser

Da Audi sprema još luksuzniji, odnosno bolje rečeno, sportski nastrojeniji model od aktuelnog Q7, odavno nije novost. Nije novost ni oznaka Q8 koju će taj model poneti, ali je zato potpuno nov „tizer“ crtež kojim Audi najavljuje ovaj model, kao i prateći video.

audi-q8-drawing

Kao što je svojevremeno i Q8 Concept najavio, ovo će biti direktni rival BMW-u X6 i Mercedesu GLE Coupe, sa kvazi-kupeovskom SUV formom, kao alternativa klasičnom SUV nastupu aktuelnog Q7. Što se tiče dimenzija, one će biti veoma slične pomenutom Q7, s tim da će Q8 biti osetno niži, pre svega zahvaljujući već pomenutoj „kupe“ formi.

Koliko je poznato, Audi Q8 će se proizvoditi u Volkswagenovim pogonima u Bratislavi, u Slovačkoj, odakle stiže i aktuelni Q7, Porsche Cayenne, kao i nedavno predstavljeni Volkswagen Touareg.

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: