Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ovako će izgledati novi Suzuki Swift Reviewed by Momizat on . Cijenjeni suzukijev gradski model će uskoro dobiti nasljednika, a brošura za japansko tržište, koja se pojavila na internetu, nam jasno daje do znanja kako će t Cijenjeni suzukijev gradski model će uskoro dobiti nasljednika, a brošura za japansko tržište, koja se pojavila na internetu, nam jasno daje do znanja kako će t Rating: 0

Ovako će izgledati novi Suzuki Swift

Advertisement

Cijenjeni suzukijev gradski model će uskoro dobiti nasljednika, a brošura za japansko tržište, koja se pojavila na internetu, nam jasno daje do znanja kako će taj automobil izgledati.

suzuki

Kako što na priloženim slikama možete vidjeti novi će Swift biti osjetno moderniji, a najviše se ističu nova prednja i stražnja svjetla, redizajnirana maska motora, novi branici i sl. detalji. Dosta će novosti biti i u unutrašnjosti poput nove instrumentne ploče, redizajniranih otvora za ventilaciju, “čišćeg” središnjeg stupa, kvalitetnijih materijala i sl.

Što se tehničkih detalja tiče za sada se zna kako će novi Swift pokretati 1,0-litreni turbo te 1,2-litreni Dualjet motori, koji će biti upareni s 5-stupanjskim ručnim, 6-stupanjskim automatskim te CVT mjenjačima. U ponudi će se naći i hibridna verzija, a za europska se tržišta može očekivati i 1,4-litreni turbo snage oko 140 KS. Dakako, ponuda motora i opreme će se vrlo vjerojatno razlikovati od tržišta do tržišta.

Više bi trebali znati početkom iduće godine, a europska premijera se očekuje na ženevskom auto salonu sljedeće godine.

Izvor: autonet.hr

Komentari korisnika: