Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ovo je Audijev najnoviji veliki SUV – Q8 Reviewed by Momizat on . Popularnost SUV-ova ne pada čak i uz rastuće cijene naftnih derivata. I u Audiju vlada SUV groznica, pa će nam Nijemci danas službeno u Shenzhenu predstaviti na Popularnost SUV-ova ne pada čak i uz rastuće cijene naftnih derivata. I u Audiju vlada SUV groznica, pa će nam Nijemci danas službeno u Shenzhenu predstaviti na Rating: 0

Ovo je Audijev najnoviji veliki SUV – Q8

Advertisement

Popularnost SUV-ova ne pada čak i uz rastuće cijene naftnih derivata. I u Audiju vlada SUV groznica, pa će nam Nijemci danas službeno u Shenzhenu predstaviti najnoviju prinovu u luksuzni segment – Q8

audi-q8 (1)

Q8 zapravo prati trend začet BMW-om X6, te Mercedesovim GLE Coupeom, što znači da ovaj SUV ima povijenu krovnu liniju kakvu inače viđamo kod kupea.

audi-q8 (2)

Dinamičnija silueta naglašena je i prozorima bez okvira, a sportski karakter sugerira ogromna rešetka hladnjaka, vertikalni usisi, te dvostruka grana ispuha.

audi-q8 (3)

Interijer u mnogočemu nalikuje bratskom modelu A8 što nikako nije loša stvar. Navodno prtljažnik raspolaže kapacitetom od 605 litara, odnosno 1.755 litara s preklopljenom stražnjom klupom.

audi-q8 (4)

Tehničkih podataka zasad i nema previše. Q8 bi navodno trebao dobiti paletu benzinskih i dizelskih motora dopunjenih 48-voltnim starter alternator sustavima.

audi-q8 (5)

Osnovu će navodno činiti trolitreni V6 benzinac s 340 KS i trolitreni dizelaš s 231 KS, odnosno 286 KS u snažnijoj izvedbi.

audi-q8 (6)

Automobil u prodaju na europskom tržištu kreće na jesen.

Izvor: tportal.hr

Komentari korisnika: