Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ovo je novi BMW Z4 šeste generacije Reviewed by Momizat on . BMW je jedan od rijetkih proizvođača sklonih zadržavanju atraktivnih linija koncepata prilikom lansiranja serijskih modela. Srećom, od ovog pravila nisu odstupi BMW je jedan od rijetkih proizvođača sklonih zadržavanju atraktivnih linija koncepata prilikom lansiranja serijskih modela. Srećom, od ovog pravila nisu odstupi Rating: 0

Ovo je novi BMW Z4 šeste generacije

Advertisement

BMW je jedan od rijetkih proizvođača sklonih zadržavanju atraktivnih linija koncepata prilikom lansiranja serijskih modela. Srećom, od ovog pravila nisu odstupili ni u slučaju nove, šeste generacije roadstera Z4

BMW Z4 (1)

Bavarci su zasad objavili tek šačicu tehničkih detalja, pa nam je poznato tek da je raspored mase idealnih 50:50, da će se pod poklopcem naći bar trolitreni redni šesterocilindraš s 340 KS u verziji M40i, kojem je s mjesta do 100 km/h potrebno 4,6 sekundi, te da će automobil biti dobavljiv s M-kočnicama, M-stražnjim diferencijalom i M-elektronski kontroliranim sportskim ovjesom.

BMW Z4 (2)

BMW Z4 (3)

Fotografija interijera otkriva da će automobil biti nakrcan opremom, a nova digitalna instrument ploča prvo je što upada u oči, kao i efektni head-up-display, te Harman Kardonov audio sustav.

BMW Z4 (5)

BMW Z4 (4)

Automobil u prodaju kreće na proljeće iduće godine po zasad nedefiniranoj cijeni,a u BMW-u kažu kako će o novom Z4 objaviti više detalja sredinom rujna.

BMW Z4 (6)

Izvor: tportal.hr

Komentari korisnika: