Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Porsche Panamera 2017 špijunske fotografije Reviewed by Momizat on . Sudeći po minimalnoj količini kamuflaže ova dva prototipa, zvanično predstavljanje samo što nije. Čini se da je beli model hibridna verzija, jer ima poklopac s Sudeći po minimalnoj količini kamuflaže ova dva prototipa, zvanično predstavljanje samo što nije. Čini se da je beli model hibridna verzija, jer ima poklopac s Rating: 0

Porsche Panamera 2017 špijunske fotografije

Advertisement

Sudeći po minimalnoj količini kamuflaže ova dva prototipa, zvanično predstavljanje samo što nije. Čini se da je beli model hibridna verzija, jer ima poklopac s vozačke strane, dok crveni ima konvencionalan pogon.

porsche-panamera-spy_2

Oba prototipa nose kamuflažu na prednjim svetlima, ali bez obzira na to, može se primetiti LED konfiguracija u četiri tačke. Ista je priča sa horizontalnom trakom LED dnevnih svetala na prednjem odbojniku.

porsche-panamera-spy_4

Bočni profili oba automobila otkrivaju značajan međuprostor oko točkova, što sugeriše da Porsche testira ogibljenje. U poređenju sa odlazećom Panamerom, najveću promenu čini ono iza C stuba, gde je dizajn sada mnogo oštriji, što je automobilu donelo poželjniji zadnji deo. Tu su nalepnice koje bi trebalo da kriju dizajn zadnjih svetala, ali najverovatnije će on biti preuzet od Panamera Sport Turismo koncepta.

porsche-panamera-spy_5

Nova Panamera će počivati na MSB platformi, koja će skinuti devedesetak kilograma. Glasine kaću da je Porsche za svoj novi mode pripremio novu porodicu V6 i V8 motora, koji će doneti više snage uz manju potrošnju.

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: