Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Prva fotografija Volva S60 Reviewed by Momizat on . Volvo je prije dva tjedna predstavio novi V60 koji će premijerni nastup imati na ovogodišnjem ženevskom auto salonu, a sada je objavljena i prva fotografija nje Volvo je prije dva tjedna predstavio novi V60 koji će premijerni nastup imati na ovogodišnjem ženevskom auto salonu, a sada je objavljena i prva fotografija nje Rating: 0

Prva fotografija Volva S60

Advertisement

Volvo je prije dva tjedna predstavio novi V60 koji će premijerni nastup imati na ovogodišnjem ženevskom auto salonu, a sada je objavljena i prva fotografija njegove limuzinske izvedbe, odnosno modela S60. Točnije, priloženu sliku je objavio šef Volva Hakan Samuelsson, a na njoj možemo vidjeti prednji kraj pred produkcijskog prototipa na testiranju u Norveškoj.

volvo-s60

Službena premijera modela S60 će se održati kasnije tijekom ove godine, odnosno tijekom ljeta u Južnoj Karolini gdje će se S60 i proizvoditi. Prednji kraj je očekivano nalik onom s modela V60, a ta će dva automobila dakako dijeliti i platformu, motorizaciju, opremu te veliki broj ostalih komponenti.

Jedina prava nepoznanica u odnosu na S60 je njegov stražnji kraj. Ipak i tu imamo dobar putokaz u vidu većeg S90 kojeg će S60 vrlo vjerojatno uvelike slijediti kada je riječ o osnovnim značajkama obiteljskog dizajna.

Izvor: autonet.hr

Komentari korisnika: