Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Prvi pogled u kabinu nove Škode Reviewed by Momizat on . Još nas nešto manje od mjesec dana dijeli od premijere novog Škodinog modela. Kao što je poznato, zove se Scala, a na sceni će zamijeniti ne toliko uspješnog Ra Još nas nešto manje od mjesec dana dijeli od premijere novog Škodinog modela. Kao što je poznato, zove se Scala, a na sceni će zamijeniti ne toliko uspješnog Ra Rating: 0

Prvi pogled u kabinu nove Škode

Advertisement

Još nas nešto manje od mjesec dana dijeli od premijere novog Škodinog modela.

SkodaScalaint1200

Kao što je poznato, zove se Scala, a na sceni će zamijeniti ne toliko uspješnog Rapida. Izvedena na osnovama ranije prikazanog koncepta Vision RS, nova Škoda otvara potpuno novo poglavlje u povijesti kompanije.

Sada prvi put možemo zaviriti i u kabinu nove Scale. Render pokazuje jasan odmak od prethodnika, ali i brojne sličnosti s prije spomenutim konceptom. Središnjom pozicijom kokpita dominira zaslon infotainmenta dijagonale 9,2 inča, a opcijski će se nadovezati na virtualni kokpit sa zaslonom od 10,25 inča. Ono što neće tražiti doplatu je ponuda prostora, kako u kabini tako i u prtljažniku zapremine 467 litara.

Premijera Škode Scale je zakazana za 6. prosinca ove godine u Tel Avivu.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: