Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Render: Ford Fiesta RS Reviewed by Momizat on . ST verzija nove Fieste stiže sledeće godine, ali verovatnoća da se pojavi i RS verzija trenutno je nikakva. To, međutim, ne mora sprečiti ljubitelje u automobil ST verzija nove Fieste stiže sledeće godine, ali verovatnoća da se pojavi i RS verzija trenutno je nikakva. To, međutim, ne mora sprečiti ljubitelje u automobil Rating: 0

Render: Ford Fiesta RS

Advertisement

ST verzija nove Fieste stiže sledeće godine, ali verovatnoća da se pojavi i RS verzija trenutno je nikakva. To, međutim, ne mora sprečiti ljubitelje u automobilski dizajn da je zamišljaju, zar ne?

2017-ford-fiesta-rs-rendering

Dizajner X-Tomi je upravo jedan od njih, a sada je napravio render ovog vozila, sa sportskom karoserijom i agresivnim branicima, produženim bočnim linijama i spojlerom na krovu, uključujući i veće točkove i niži klirens.

Ako bi ovo vozilo ikada ugledalo svetla proizvodnih pogona, imali bi oko 250 konjskih snaga i pogon na prednjoj osovini, što bi ga učinilo rivalom Renault Clio RS i Opel Corsa OPC modela. Ford je, međutim, demantovao glasine o pojavi ovog automobila, a sve što ostaje je nada da će se u budućnosti da odluka izmeniti. Do tada, tu su ST verzija i render RS-a.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: