Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Rezvani pokazao svoj prvi SUV jednostavnog imena – tenk! Reviewed by Momizat on . Butikni proizvođač sportskih automobila iz Kalifornije, Rezvani, uočio je tržišni potencijal SUV-ova te se i sam odlučio okušati u ovoj kategoriji. Pred nama je Butikni proizvođač sportskih automobila iz Kalifornije, Rezvani, uočio je tržišni potencijal SUV-ova te se i sam odlučio okušati u ovoj kategoriji. Pred nama je Rating: 0

Rezvani pokazao svoj prvi SUV jednostavnog imena – tenk!

Advertisement

Butikni proizvođač sportskih automobila iz Kalifornije, Rezvani, uočio je tržišni potencijal SUV-ova te se i sam odlučio okušati u ovoj kategoriji.

rezvani-tenk (2)

Pred nama je tenk, odnosno Tank, a Amerikanci ga opisuju kao vozilo za ekstremnu uporabu na i izvan uređene prometnice.

rezvani-tenk (8)

rezvani-tenk (4)

Doduše ovaj opis, poglavito onaj o off-road upotrebljivosti, ne potkrepljuju tehničkim podacima, pa je jedina informacija s kojom raspolažemo ona o pogonskom sklopu – pod poklopcem se nalazi 6,4-litreni atmosferski V8 koji 500 KS prema potrebi šalje na sva četiri kotača.

rezvani-tenk (7)

Kako bi opravdao neobično ime, pak, Rezvani u medijskom izvješću navodi kako je automobil moguće opremiti termalnom kamerom, za bolju vidljivost prilikom noćne vožnje, kao i blindiranim oklopom i staklima otpornim na balističke projektile – ponajprije streljivo.

rezvani-tenk (6)

rezvani-tenk (5)

Sve ovo ima početnu cijenu od 178.000 američkih dolara, pa tko voli – nek izvoli.

Izvor: tportal.hr

Komentari korisnika: