Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Škoda predstavila interijer modela Scala Reviewed by Momizat on . Škoda je objavila fotografije interijera, odnosno prednje armature i kokpita svog novog modela Scala. Podsjetimo, Scala je nasljednik modela Rapid, a službena p Škoda je objavila fotografije interijera, odnosno prednje armature i kokpita svog novog modela Scala. Podsjetimo, Scala je nasljednik modela Rapid, a službena p Rating: 0

Škoda predstavila interijer modela Scala

Advertisement

Škoda je objavila fotografije interijera, odnosno prednje armature i kokpita svog novog modela Scala. Podsjetimo, Scala je nasljednik modela Rapid, a službena premijera ovog automobila će se održati 6. prosinca u izraelskom Tel Avivu.

skoda (1)

Kako je i za očekivati kada je riječ o službenim fotografijama ovdje možete vidjeti izvedbu s vrha ponude s opcijskim DSG mjenjačem, kožnim presvlakama, dvozonskom automatskom klimom, opcijskom digitalnom instrumentnom pločom te 9,2-inčnim središnjim zaslonom.

skoda (2)

skoda (3)

Sve u svemu prema priloženim fotografijama možemo zaključiti kako će Scala biti naprednije opremljen te modernije uređen od svog prethodnika s manje prekidača i čišćih linija, a čini se kako će biti povišena i kvaliteta izrade, kao i upotrjebljenih materijala.

skoda (4)

skoda (5)

Dolazak Scale na tržište je zakazan za sljedeću godinu.

Izvor: autonet.hr

Komentari korisnika: