Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Špijunske fotke: Audi Q3 (2019) Reviewed by Momizat on . Audijev redizajnirani Q3 krosover trenutno je u fazi testiranja prototipa, a sada je uočen na snežnim putevima Švedske. U poređenju sa ranije viđenim prototipom Audijev redizajnirani Q3 krosover trenutno je u fazi testiranja prototipa, a sada je uočen na snežnim putevima Švedske. U poređenju sa ranije viđenim prototipom Rating: 0

Špijunske fotke: Audi Q3 (2019)

Advertisement

Audijev redizajnirani Q3 krosover trenutno je u fazi testiranja prototipa, a sada je uočen na snežnim putevima Švedske.

audi-q3 (1)

U poređenju sa ranije viđenim prototipom, ovaj ima nešto manje kamuflaže, a zadnja svetla su mu gotovo skroz vidljiva. Što se tiče veličine, on će definitivno biti duži od aktuelne verzije, i to za 5,8 cm.

S obzirom na to da će biti zasnovan na VW-ovoj modernoj MQB platformi, Q3 (2019) će zbaciti oko 50 kg. Osnovne verzije trebalo bi da imaju prednji pogon, a skuplje Audijev quattro sistem pogona.

audi-q3 (3)

Iako će pogone najverovatnije preuzeti od Tiguana, elektrifikovane verzije takođe su sasvim moguće, sa autonomijom do 300 km.

audi-q3 (2)

Novi Q3 trebalo bi da bude predstavljen u drugoj polovini ove ili početkom iduće godine. Njegovi rivali biće BMW X1, Mercedes-Benz GLA, Jaguar F-PACE i Volvo XC40.

Izvor: total.rs

Komentari korisnika: