Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Špijunske fotke: Audi RS6 (2020) Reviewed by Momizat on . Najluksuzniji model Audi A6 ranga konačno je počeo da se testira, što nije promaklo špijunskim fotografima. Oni su uhvatili novi RS6 za 2020. modelsku godinu, k Najluksuzniji model Audi A6 ranga konačno je počeo da se testira, što nije promaklo špijunskim fotografima. Oni su uhvatili novi RS6 za 2020. modelsku godinu, k Rating: 0

Špijunske fotke: Audi RS6 (2020)

Advertisement

Najluksuzniji model Audi A6 ranga konačno je počeo da se testira, što nije promaklo špijunskim fotografima. Oni su uhvatili novi RS6 za 2020. modelsku godinu, koja se krije iza spoljašnjosti 55 TFSI Avanta.

Audi RS6 (1)

Jedan od razloga zašto se na njemu nalazi proizvodna (ili bar proizvodnoj bliska) verzija branika je u svrhe obezbeđivanja svih važnih informacija koje se prikupljaju tokom testiranja.

Audi RS6 (3)

S obzirom da je u pitanju automobil visokih performansi, on ima velike vazdušne otvore, kako bi mu se propisno hladila oba motora. Na slikama je uočljivo da će novi RS6 biti širi od regularnih A6 verzija, uključujući i S6, kao i velike ovalne izduvne cevi – što je zaštitni znak Audi Sport modela.

Audi RS6 (2)

Ovo vozilo najverovatnije će pokretati nova twin-turbo V8 jedinica sa oko 650 konja. Još jedna mogućnost je usvajanje 4.0-litarskog twin-turbo V8 motora iz Panamera Turbo S E-Hybrida, koji bi se upario sa električnim i litijum-jonskom baterijom od 14.1 kWh. Taj motor proizvodi 670 KS i 850 Nm obrtnog momenta.

Audi RS6 (4)

Novi Audi RS6 će se pojaviti najranije sledeće godine, a rivali će mu biti BMW M5 i Mercedes-AMG E 63 E karavan.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: