Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Špijunske fotke: Cadillac XT6 (2020) Reviewed by Momizat on . Glasine o sedmosedu iz Cadillaca kruže već neko vreme, a sada je ovaj model konačno uočen tokom testiranja u SAD. Očekuje se da će se zvati XT6, a na slikama no Glasine o sedmosedu iz Cadillaca kruže već neko vreme, a sada je ovaj model konačno uočen tokom testiranja u SAD. Očekuje se da će se zvati XT6, a na slikama no Rating: 0

Špijunske fotke: Cadillac XT6 (2020)

Advertisement

Glasine o sedmosedu iz Cadillaca kruže već neko vreme, a sada je ovaj model konačno uočen tokom testiranja u SAD.

Cadillac (1)

Očekuje se da će se zvati XT6, a na slikama nosi puno kamuflaže. Ipak, moguće je primetiti da je njegov izgled sličan CT5 modelu. Detalje je teško razabrati, ali je vidljiva široka rešetka koja će najverovatnije imati par upadljivih farova.

Bočni profil je nalik na minivan, sa oštrim linijama i istaknutim blatobranima, a vidljive su krovne šine i stakleni panoramski krov.

Cadillac (2)

Zadnji deo je sportskog izgleda, uglast i sa spojlerom na poklopcu prtljažnika. Tu je i izduvni sistem sa dve cevi, kao i zakošen zadnji prozor.

Cadillacov najnoviji krosover će biti zasnovan na C1XX arhitekturi sa dužim međuosovinskim rastojanjem. Ova platforma se nalazi u osnovi Buick Enclave i Chevrolet Traverse modela, a omogućiće ovom vozilu da ugosti do sedmoro ljudi.

Cadillac (3)

Performanse su mu za sada nepoznate, a očekuje se da će imati 3.6-litarski V6 motor sa 310 KS i 366 Nm obrtnog momenta, uz osmostepeni automatski menjač i opcioni sistem pogona na sva četiri točka.

Cadillac (4)

XT6 bi trebalo da bude predstavljen na Salonu automobila u Los Anđelesu na jesen, dok u prodaju ulazi na proleće iduće godine. Biće pozicioniran između XT5 i Escalade modela, a rivali će mu biti Audi Q7, Infiniti QX60 i Lincoln Aviator.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: