Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Špijunske fotke: Ford Explorer (2020) Reviewed by Momizat on . Ford u planu ima mnoštvo novih kamioneta, a sigurno najvažniji među njima je novi Explorer. Trenutno u svojoj petoj iteraciji, Explorer predstavlja jedno od naj Ford u planu ima mnoštvo novih kamioneta, a sigurno najvažniji među njima je novi Explorer. Trenutno u svojoj petoj iteraciji, Explorer predstavlja jedno od naj Rating: 0

Špijunske fotke: Ford Explorer (2020)

Advertisement

Ford u planu ima mnoštvo novih kamioneta, a sigurno najvažniji među njima je novi Explorer.

Explorer (1)

Trenutno u svojoj petoj iteraciji, Explorer predstavlja jedno od najprodavanijih vozila u svojoj domovini, a od njega je bolji jedino manji Escape krosover i F-150 pikap.

Explorer (2)

Sada su se pojavile špijunske fotke ovog modela, koji će imati istu formu kao aktuelni, a to je krosover sa unibody konstrukcijom. U većoj meri će se koristiti aluminijum, ali će karoserija ipak biti mahom čelična. Imaće više prostora i moći će u njega da stane više prtljaga, što i jeste jedan od osnovnih razloga zašto kupci vole Explorer.

Explorer (3)

Veće izmene desiće se u predelu pogona, gde će, pored zadnjeg, u ponudi biti i pogon na sva četiri točka. Novi model će dobiti turbopunjene motore, među kojima su redni četvorocilindarski 2.3-litarski EcoBoost i 2.7-litarski twin-turbo V6. Novi ST će imati 3.5-litarski twin-turbo V6 sa oko 400 konja.

Explorer (4)

Novi Explorer će se najverovatnije pojaviti kao model za 2020, dok će ST verzija najverovatnije stići nešto kasnije.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: